Jouw school ontvangt regelmatig post van Onderwijsinformatie.nl. Bij deze post zit standaard een brief geleverd. Op deze brief staat de unieke code van jouw school. Met deze code kun je hier inloggen. Als je ingelogd bent kun je kiezen uit vier opties. Door op 'Gegevens van schoollocatie wijzigen' te klikken kom je in een scherm waar de gegevens van je school staan. Als de gegevens niet correct zijn kun je daar de gegevens wijzigen. Het verwerken kan wat dagen in beslag nemen.

Deel dit artikel

Reacties niet mogelijk
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Klik hier voor meer informatie privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang