Help

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord te lezen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan op met de klantenservice van Onderwijsinformatie.

Hoe kan ik mijn schoolgegevens wijzigen?

Jouw school ontvangt regelmatig post van Onderwijsinformatie.nl. Bij deze post zit standaard een brief geleverd. Op deze brief staat de unieke code van jouw school. Met deze code kun je hier inloggen. Als je ingelogd bent kun je kiezen uit vier opties. Door op 'Gegevens van schoollocatie wijzigen' te klikken kom je in een scherm waar de gegevens van je school staan. Als de gegevens niet correct zijn kun je daar de gegevens wijzigen. Het verwerken kan wat dagen in beslag nemen. 

Hoe kan ik de contactpersoon van Onderwijsinformatie.nl wijzigen?

Is er een nieuwe contactpersoon voor Onderwijsinformatie.nl op school? Stuur een mail naar  met de oude én nieuwe contactgegevens. Onderwijsinformatie.nl past de gegevens aan en zorgt ervoor dat de verdere communicatie bij de juiste contactpersoon terecht komt.

Er is een nieuwe collega werkzaam, hoe kan ik die aanmelden?

De collega kan zich via de pagina 'Ik ben nieuw' aanmelden. Wil je het gelijk koppelen aan je school account? Log in op je schoolaccount met je unieke code en kies voor de optie 'Nieuwe collega aanmelden'. Je kunt deze handeling blijven herhalen door na het verzenden op 'Nog een collega aanmelden' te klikken.

Een collega heeft een nieuwe functie, hoe kan ik dit aanpassen?

Log in op je schoolaccount. Kies voor de optie 'Wijzigingen doorgeven van collega's'. Hier kun je collega's afmelden en de vervanger invoegen. Deze handeling kun je blijven herhalen.

Het is ook mogelijk alleen een collega af te melden, mocht er geen vervanger zijn. Is er een collega in dienst die verandert van functie zonder vervanger, meld deze dan aan via 'Nieuwe collega aanmelden' of stuur een mail naar . Wij kunnen deze functie gemakkelijk voor je aanpassen.

Onze school ontvangt post voor collega’s die niet meer werkzaam zijn, hoe kan ik deze collega’s afmelden?

Log in op je schoolaccount. Kies voor de optie 'Wijzigingen doorgeven van collega's'. Hier kun je collega's afmelden. Eventueel kun je een vervanger aanmelden, dit is niet verplicht.

We hebben post ontvangen op school die niet relevant is voor onze school, wat nu?

Wat vervelend! Dit is de reden waarom Onderwijsinformatie.nl is ontstaan. We willen alleen relevante informatie verspreiden.

Log in op je schoolaccount. Kies voor de optie 'Voorkeuren doorgeven'. Hier kun je aangeven wat voor soort post of van welke organisatie je liever geen post meer ontvangt. Daarnaast kun je ook aangeven welke post juist gewenst is. Let op! Onderwijsinformatie.nl bezorgt niet alle informatie op jouw school, maar hetgeen wij versturen, passen we zoveel mogelijk aan op jouw voorkeuren.

Mijn school gaat sluiten, waar kan ik dit doorgeven?

Je kunt dit niet op de website Onderwijsinformatie.nl doorgeven. Wel ontvangt Onderwijsinformatie.nl deze informatie graag zodat wij niet onnodig post naar jouw school sturen. Je mag dit bericht sturen naar . Alvast bedankt!

Bezig met laden... Bezig met laden...
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Klik hier voor meer informatie privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang