Lesmaterialen Framed

Framed

Wat goed dat je weer aan de slag gaat met het lesprogramma Framed! Via deze site kan je de ondersteunende materialen downloaden en vind je de link naar de game.

Lesbrief
Download hier de lesbrief behorende bij de mobiele game. In de lesbrief vind je alle benodigde informatie om je goed voor te bereiden. In de lesbrief staat ook de URL voor toegang tot de mobiele game.

Presentatie
Download hier de presentatie (in PowerPoint) die je in de klas kunt geven. In de presentatie staat ook de URL naar de mobiele game.

Toegang tot de mobiele game
De mobiele game is via deze link te bereiken: https://www.playframed.nl/946246

Deze URL is ook opgenomen in de lesbrief en de presentatie. Let op: de URL werkt alleen op een mobiele telefoon. De leerlingen moeten de URL dus zelf in de browser van hun mobiele telefoon intikken. Het opstarten van de mobiele game kan 1-3 minuten duren, afhankelijk van de internetsnelheid.

Extra instructies om de game te starten
Heb je moeite met het opstarten van de game? Raadpleeg dan onze uitgebreide instructie.

Belangrijk
Het mooiste is als de leerlingen van tevoren niet weten dat Framed een game is die door de politie is geïnitieerd en ook niet dat het over cybercrime gaat. Hoe minder details de leerlingen van tevoren krijgen, hoe groter de impact en de bewustwording is.

Framed is een initiatief van de politie in samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid. Het lesprogramma is ontwikkeld en getest in samenwerking met diverse partners uit het onderwijsveld en enkele scholen. 
Logo politie

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Klik hier voor meer informatie privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang